Czerpiąc z kuchni regionalnej, chcemy dzielić się bogactwem i kulinarnym dziedzictwem lubelszczyzny, jednocześnie proponując Państwu zaskakujące, wysublimowane i niepowtarzalne smaki. Najwyższa jakość surowców połączona z kunsztem kulinarnym i atmosferą niepowtarzalnych wnętrz to nasza recepta, aby wielbiciele dobrej kuchni mogli w pełni rozkoszować się zrównoważonym bukietem smaków i aromatów naszych dań. Udoskonalając tradycyjne przepisy, łącząc regionalne receptury z nowoczesnym podejściem do sztuki gotowania, nasz Szef Kuchni tworzy unikatowe menu.

TRADYCYJNE PRZEPISY
W NOWOCZESNYM WYDANIU
SMAKI KUCHNI REGIONALNEJ
Zupy
Na życzenie do zup podajemy pieczywo własnego wypieku
Przekąski
Sałatki
Dania główne
Dodatki do dań
Pasty
Desery
Burger Zestaw Frytki i coleslaw
Bułki do burgerów własnego wypieku
Pizza Ciasto do pizzy jest przygotowane na bazie naszego piwa 32 cm
Nasze piwa Warzone na miejscu - pojemność 0,4 L / 1 L
Herbaty i kawy mrożone
Koktajle bezalkoholowe
Lemoniady 200 ml
Napoje zimne
Napoje gorące
Wódka 40 ml / 0,5 L
Koniaki i brandy 40 ml
Szprycery
Koktajle
Shoty
Whisky 40 ml
Pozostałe